Monday, April 5, 2010

Uploading to YouTube

Wow - it is either my internet connectivity or speed or I dare say me that is creating such problems with uploading to YouTube. Oh wait a minute I am going to try again as I see that there is no flickering on my modem. Oh too late as my lights flicker and when I notice that the video will take 57mins (aka not going to happen.)

Earlier in the week I uploaded a video, but not from my smack dab in the middle of Silicon Valley destination where the lines are underground, beautiful for a neighborhood setting, yet the corrupt lines create hours of problems. Hours of frustration, tears, low productivity. I send time with AT&T and for good measure was on the phone for an hour and half with Vonage, had to give the phone to my Dad before I lost it.

When my computer guy comes over he is shocked with the static and speed and wonders how I function, let alone download anything. It is a good thing I am not in some remote place, but the valley where technology started.

Not functioning well, perhaps I will go to the library to work on the internet. Oh no - red sign below with cannot connect to Saving and publishing may fail. Retrying...

The video I am trying to upload is a belly dance routine which my teacher wants us to practice and I need the link to submit to potential shows...I think I will go to bed and maybe by morning I will get lucky and the video will be able to post here. The same problem with YouTube - connectivity.

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to read my thoughts and share yours.:-)